Onze

FILOSOFIE

De wereld om ons heen verandert snel. Niet alleen het klimaat en ons werk, maar ook de verwachtingen. Wij hebben vanuit onze kracht gekozen om met name onze regio tot dienst te staan in gastheerschap. Onze regio verdient meer en daarom hebben wij volledig onze focus gelegd op verantwoorde ingrediënten en streekproducten. Natuurlijk draaien wij onze hand niet om voor wereldse ingrediënten, wij zijn ons bewust van ons beroep en het impact wat dit creëert.

Ons

MOTTO

“Uw gasten, onze zorg”

Dit is ons persoonlijk motto. Als cateraar stellen wij ons altijd dienstbaar op naar u, onze gast, maar ook naar uw gasten. Wij willen u ontzorgen in alle cateringsvraagstukken. Of het nu gaat om lekkere hapjes op het allerlaatste moment of alle facilitaire zaken voor uw receptie.

Seven Resto - Large Room
about2

Ontdek

ONZE GESCHIEDENIS

De Streekcateraar. Voorheen Hotel de Boer dat al sinds 1907 bestond en per 1 januari 2018 is overgegaan naar de focus op catering. Met een nieuwe naam en een nieuw concept. Dat nóg veelzijdiger en meer is aangepast op uw wensen, met veel nieuwe mogelijkheden. Duurzaam, gezond, uit de streek, catering op maat!

We blijven actief in Midden-Groningen en omstreken en gaan uitbreiden door onder andere nu ook streek- en biologische producten in ons assortiment op te nemen. Een duurzame bedrijfsvoering op dit gebied. Maar ook ons huidig assortiment blijft zoals u van ons gewend bent. Zowel zakelijk als voor de particulier.

Wij staan klaar

VOOR U

Of het nu gaat om het verzorgen van een compleet feest op uw bedrijf of bij u thuis, om de vrijdagmiddagbroodjes op het werk, een high tea tijdens die speciale vergadering, lekkere lunchbroodjes of om een hapjesschaal voor uw verjaardag of bij de borrel. Bij ons is écht van alles mogelijk!

Dus kunt u iets niet op de site vinden, stuur ons gerust uw aanvraag via info@destreekcateraar.nl Of neem telefonisch contact met ons op 0598- 39 30 66 (ook voor Whatsapp)

Wij ontzorgen u van A tot Z. Compleet met inrichting, tent, bar, ect, of wat u ook wenst. Wij nemen u de zorg van het regelen volledig uit handen, zodat u zelf ook volop kunt genieten van uw feest. Uiteraard berekenen wij géén bezorgkosten binnen de gemeente Midden-Groningen!

Luuk & Anita Gruben

Gepassioneerde cateraars in hart en nieren
frederick

Wat klanten over ons zeggen

Korte Groningerweg 47,

9607 PS te FOXHOL

Gemeente Midden-Groningen

BTW: 80.76.40.165B01
KVK: 02313522

Bereikbaar op:

0598- 393 066 (ook Whatsapp)

 info@destreekcateraar.nl